Elämä jatkuu

Kiitoksia, Kimallus, Rantapallo, Hypo ja sisältöyhteistyöpartnerit!

Tämä Uuden Suomen nettijulkaisu sekä siihen liittyvä blogitoiminta on ollut todella hyvä piristys.

Kiitos siitä niin Niklakselle kuin noille yllämainituille tahoille (Blogikirjoittaja, hoi! Kuka teistä on todella lukenut Kimalluksen mainoksen: Pitääkö suomalainen nainen itseään kauniina? taika Rantapallon: Kaikki äkkilähdöt yhdeltä sivulta? Onko Saimaa Summit tuttu? No, ei varmaankaan kun on niin paljon tärkeitä omia mielipiteitä...). Juuri heidän ja Niklas Herlinin ansiosta tämä foorumi ja tietolähde on olemassa ja ainoastaan heidän ansiostaan niin moni pääsee täällä loistamaan oikein framilla. Jotkut jopa useita kertoja päivässä ja sepä on hienoa se....   pikkumuurahaisia vaan ollaan, ihan jokainen, niinhän? Itse valitsin hieman matalamman profiilin, mutta vissi sääntövastaisen sellaisen...

Sain eilen päätoimittajalta ystävällisen viestin, etten ole ollut riittävästi tunnistettavissa (esiinnyn ainoastaan oikealla etunimelläni) ja hän lähetti säännöt. Vastasin, että lukemalla minun blogini taaksepäin minun henkilöllisyyttäni paljastuu aivan 100%:sti (Vene-lehden matkakertomukset/mutta sen eteen pitää tehdä hieman taustatyötä, eli kävely kirjastolle...ja se on nykyään myrkkyä: kaikki tieto heti tänne!). Kirjoitin hänelle myös, että jos tämä nykyinen profiilini ei käy, niin ei muuta kuin tylyä DEL:iä. Silti, tiedän (kuten tekin) useita kirjoittajia (olisiko ojalasta eteenpäin) jotka eivät myöskään täytä kriteereja, mutta päätin poistua tältä foorumilta vapaaehtoisesti.

P.S. tietynlaiset aavistukset siitä, miksi päätoimittaja kirjoitti minulle juuri eilen, minulla tietysti on... kuten perinteinen kantelu, vasikointi jne
Itse en enää, turhan ylpeänä miehenä, vaihda profiilia (sääntöjä ja lakeja voidaan aina muuttaa).

Mutta, vielä kerran, heips ja herneet pois nenästä! Kunnon keskustelu syntyy melkeinpä ainoastaan eriävistä mielipiteistä ja siltä osin poistui juuri nyt yksi poikkiteladebatisti.
HYVÄÄ KESÄÄ

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

K Veikko

ilmoitettava oikea nimensä julkisesti blogin tiedoissa

Eipä näköjään minunkaan nimeni näy julkisesti vaikka se on siellä blogin tiedoissa. Olen olettanut että nimen pitää näkyä ylläpidolle.

http://blogit.uusisuomi.fi/saannot

Niinpä, näin minäkin luulin.

ritva (nimimerkki)

Yhdeltä näköjään paloi hermot... Puoliryssä vai mistä lienee kotoisin?

SINÄNSÄ HYVÄ UUTINEN, ETTEI ENÄÄ TÄNNE KIRJOITA.

Kiitos, tuohan oli piristävä palaute.

Tuomas (nimimerkki)

Niin....

Puhu sinä, mutta kuka maksaa?

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Unohdin yhden mainostajan: adilibris.com. Heillekin kiitos.

kuokkavieras (nimimerkki)

Olen lukenut juttusi ilolla ja juuri nyt olen harmissani siitä, ettet enää jatka. Tuo Volga-juttu oli muuten melkoinen helmi. Onkohan niin, että kusipäitä ollaan kaikki...?

Niin, vissi? Kiitos kehusta kuitenkin.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Huuskon Markulle suurkiitokset, että annoit vielä sen verran armonaikaa.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Olen minäkin tuollaiset ohjeet saanut, ei siinä ole mitään outoa eikä epämääräistä. Kaikki ne, jotka eivät kirjoita omalla nimellään, ovat saaneet tuollaisen viestin.

On hyvä, että tänne pitää rekisteröityä ja kirjoittaa omalla nimellään.

Joskus vaan ottaa päähän puskasta roiskivat nimettömät ja rekisteröimättömät ur..hhhmmmm .....tyypit.

Eeva V.

Kiitos palautteesta, Eeva. Nyt on sitten yksi vähemmän.

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Ojala olen vain juu, kohdasta tietoja löytyy kaikki tarpeellinen ja hieman liikaakin ehkä. Vaikutan politiikassa sen verran paljon (mm. Hgin kokoomuksen hallitus), että olen erittäin hyvin tunnistettavissa.

Oman kuvan laittaminen auttaa, tuo omasi ei toivottavasti kuvaa naamavärkkiäsi. Itselläni on tuon pöhkön kuvan lisäksi kaksikin kappaletta muilla sivuilla.

Harmi jos lähdet, jokainen blogi ja sanoma on yhtä tärkeä.

Juu, olen samaa mieltä. Anteeksi, että otin sinut esimerkiksi, mutta onhan näitä muitakin (marmesrobit jne). Tulit vaan ensimmäisenä mieleen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset