Elämä jatkuu

Ihanaa: toimittaja haastattelee toimittajaa...

Perjantain ilta ja pressiklubi, jossa kansamme saa taas kerran nauttia siitä miten fiksuja toimittajia meillä on maassamme...Heillähän on tärkeitä mielipiteitä joka lähtöön (all done in the best possible taste) ja tietysti: aina prime time. Sama ilmiö esiintyy radion puolella, jossa toimittajamme kertovat Suomen kansalle viikosta toiseen, miten maa makaa, pyöreän pöydän tapaisissa ohjelmissa, ja (ennen kaikkea) mitä mieltä siitä pitäisi olla.

Fiksua sakkia, nuo meidän toimittajamme....Yle, kiitos sisäpiirin tiedoista. Sitähän tämä kansa kaipaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Sovinistina myönnettävä että Tujunen oli keskustelussa älykkäin, vaikka onkin kokoomuslainen. Että voihan perkele. Muurini murtuvat kahdelta laidalta.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Tujusen siirtyminen pois kokoomuksen riveistä on suuri menetys. Hänen sanomansa oli, että maine (kannatus) ansaitaan teoilla.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Kuten herrasmiehet huomasivat, aloituksessa ei ollut suinkaan puhetta mukavasta Tarusta vaan TOIMITTAJISTA...heitä oli siis kolme kipaletta.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Olikohan Ruben matkoilla tai kipeä kun "toimittaja" pistettiin tuuraamaan. Siitä huolimatta Tujunen halliti keskustelua suvereenisti, iso menetys kokoomukselle. Tujusen lähdön taustalla on varmaa muutakin mitä hän kertoi.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Matti, Ruben ja kumppanit ovat juuri sitä klikkiä, josta yritin puhua, Taru on helt OK.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Jälkiviisaiden Erola mainostaa nostelemalla milloin Seppäsen kirjaa, rapisuttaa Demokraattia tai Kansanuutisia, lisäksi sössöttää esim Isokallion päälle varmasti muijan vaikutuksesta, samaa toimittajien kyvyttömyyttä ja pienen piirin syndroomaa.
Sanna Ukkola on kuitenkin uultavasti nouseva kyky kun esim vertaa Kekkoslovakian aikaiseen ylimieliseen Sakari Kilpeläiseen, joka välillä muistuttaa dementikkoa. Ja sitten kakkosen Jyrki ja Sanna, suojatyöpaikoissa vai?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset