Elämä jatkuu

Mass migration & Weapons of mass destruction...

  • Mass migration & Weapons of mass destruction...
  • Mass migration & Weapons of mass destruction...
  • Mass migration & Weapons of mass destruction...

Tekee aina välillä hyvä muistella menneitä ja pohtia mihin on tultu (ja mistä syystä). Muistatteko vielä sinänsä sympaattisen Colin Powellin? Tämä Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs puhui niin "vakuuttavasti" Sadam Husseinin joukkotuhoaseista (weapons of mass destruction), että sai jopa syntymähölmö Tony Blairin innostumaan.

Koko teatterin taustamiehenä hääri USA:n ylivoimaisesti vähälahjaisin pressa, George W. Bush. Kuten nyt tiedämme, kaikki perustui valheisiin; ainoana tavoitteena saada vihdoin tuo Saddam Hussein pois kuvioista (ja kaupanpäällisiksi halpaa öljyä!). Näin erään maan tasapaino, olkoonkin julma sellainen, saatiin pommitetuksi rikki. Jälkihoito on ollut sen jälkeen sitä luokkaa, että valtava exodus (mass migration) on alkanut ja josta me kaikki saamme nyt siis nauttia...

Mistä ihmeen syystä pienen Suomen pitäisi nyt maksaa kahden sotarikollisen virheistä? Ehdotan, että kaikki irakilaiset siirtolaiset harkitsisivat vastaanottokeskuksissaan vakavasti siirtymistä Englantiin (Great Britain): good country, good people!

Kiitos, George W ja erityiskiitos sinulle, Tony!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Vakavin ehdotukseni on kuitenkin siinä, että Suomi välittömästi tekisi itsestään vähemmän houkuttelevaksi (fiksun Tanskan tavoin). Petteri Orpo, älä enää odota, jooko? Jo pelkästään Kroatian rajalla odottaa juuri nyt 17 000 pakolaista/siirtolaista, matkalla jonnekin pohjoiseen..ja lisää tulee.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Niin, tuo Yhdysvaltain sekaantuminenhan ei ole saanut juurikaan myönteisiä vaikutuksia aikaan.
Iranin coup d'etat vei Iranin hallinnon linjalle, joka lopulta johti islamilaiseen vallankumoukseen.
Neuvostoliitto saatiin pois Afganistanista ja tilalle talebanit. Talebanit kukistettiin mutta väkivalta jatkuu.
Irakissa Hussein kukistettiin ja maa päätyi sekasortoon, jolle ei näy loppua.
Libyan Gaddafi kaadettiin ja saatiin maa sekasortoon.
Syyriassa yritettiin auttaa Assadin kukistamisessa ja maa on nyt täydellisessä sekasorrossa.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Onko USA saanut syntymään yhtään toimivaa hallintoa Länsi-Saksan, Taiwanin ja Etelä-Koreoiden valtioiden perustamisen jälkeen?

Niko Sillanpää

Takapihallaan LatAmissa kyllä. Tai riippuu hieman toimivan määritelmästä.

Jokainen voi kotitehtävinään miettiä, miksi tämä onnistui Saksassa, Japanissa, Taiwanissa ja Etelä-Koreassa, mutta epäonnistui Irakissa, Libyassa, Afganistanissa ja Somaliassa.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Sympatiani ovat pakolaisten puolella, mutta henkilöt, joilla on vara matkustaa ensin Eurooppaan ja sitten Ruotsin kautta Suomeen ja edelleen junalla tai linja-autokyydillä vaikkapa Tampereelle, eivät kyllä aitoja pakolaisia ole. He ovat paremman elämän etsijöitä. Ei siinäkään mitään pahaa ole, mutta tuollaisella määrälle massavaeltajia ei millään löydy hyödyllistä tekemistä.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Voisihan niille kustantaa valtion varoista suon, kuokan ja aurinkopaneelilla varustetun älypuhelimen varaajan ja sitten vain menoksi. Se voisi olla sitten se Erkki Liikasen kurki suolla, joka joko kuolee tai selviytyy ennenkuin suon jäätyy. Vasemmistolaisilla riittää sympatiaa ja puhutaan intellektuuallisesti oikeuksista, mutta sanakaan ei saada turvalliseen maahan päässeen pakolaisen velvollisuuksista ja niiden rikkomisen aiheuttamista sanktioista, kuten maastakarkoitus.

Maahanmuuton valvonta Suomessa pitäisi ulkoistaa australialaisille rajaviranomaisille transtyynenmerellisellä yhteistyöllä, sillä telkussa tuleva Australian rajalla on sellaista maahanmuuttopornoa, jota mieluusti näkisin suomalaisen tuotantoyhtiön tekevän kotimaisella miehityksellä. SAK:in saisi orgasmin, kun rajaviranomaiset tekisivät ratsian laittomia työntekijöitä alipalkkavan yrityksen tiloihin ja sakottaivat toiminnan pituudesta riippuen jotakin 6000-50000 Euroa per lärvi. Säälittää katsoa oman puolueen Orpon naamaa, samanlainen änkyttäjä kuten teidänkin Rinne on saamattomuudessaan.

Tämä ei ole kritiikkiä sinua Viljo kohtaan, vaan vain yleinen huomio blokkeihin katsoen. Ja Ilmarin syntilistaan lisäisin kaksi pallinaamaa, Putin ja se Kiinan vastaava pallinaama, jotka molemmat on kaikki serkuksia sille YK;n Pane kiinni Moonille. Varsinaisia itsensä koskettelijoita, näin toisin, hienommin ilmaistuna.

Ps tässä vähän Tanskan maahanmuuttoviraston selkeästä linjasta

http://www.liveleak.com/view?i=680_1441701002

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Taisivat muuten Kummelin pojat olla reippaasti aikaansa edellä. Tässä video vuodelta 1999:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/20/kummelin-p...

(kesto 1:42 min)

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Tuosta tulevat mieleen Sipilän ja Orpon antamat tervetuloa-lausunnot joiden hinta on Suomelle lähelle kahta miljardia seuraavien vuosien aikana. Taakanjakoon osallistuminen oli kaikkien aikojen huonoin ratkaisu jonka Suomen hallitus on koskaan tehnyt.

Orpo Ylen Kioski-ohjelmassa tentattavana
http://youtu.be/GvkOsuHAdp8

Kun rahaa tähän ei ole niin velkaa joudutaan ottamaan.

Samaan aikaan suomalaiset leikkaavat, säästävät ja kituuttavat että saadaan pääministerin ja sisäministerin virheet kuitattua. Osallistumme meille täysin kuulumattomien ongelmien ratkaisuun ottamalla velkaa.

Käyttäjän hannuAutio kuva
Hannu Autio

Mutta minkäs teet, jos EU-tukien peruuttamisella uhkaillaan? On valittava pienempi paha, maataloutta on jo rokotettu.

Sitä paitsi moni tulija näyttää nuorelta mieheltä, joten muutamassa vuodessa työmarkkinoilla on halpaa työvoimaa ja uutta yrittäjyyttä.

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Joka tapauksessa syyrialaisten pakolaisten osalta varsinaisia syyllisiä taitaavat olla niin V.V.Putin kuin ns. "länsimaat", mutta irakilaisten maastapako johtuu yksinomaan George W. Bushin ja Tony Blairin uskomattomasta mokailusta.

Tätä on syytä muistaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset