Elämä jatkuu

Street views...

  • Street view device car (kuva: google)
    Street view device car (kuva: google)

Kuten lähes jokainen meistä on huomannut, googlen eräs palvelumuoto on maailmanlaajuinen street view, joka aloitettiin vuonna 2007. Kanadalainen taiteilija Jon Rafman on tehnyt valtavan urakan skrollaamalla nuo kuvat läpi ja poimimalla niistä esiin kaikkein oudoimmat otokset.

Näin maailmamme siis makasi silloin kun googlen kuva-auto sattumalta ajoi ohitse...Vaikuttaa siltä, että erityisesti Etelä-Amerikan ja USA:n street view:it nousevat framille (mutta tuo metsän paskahuussi taitaa olla kotosuomea):

Näet Jon Rafmanin valitsemat kuvat TÄÄLLÄ

http://9-eyes.com/

("nine eyes" tulee googlen kuva-auton kamerasta, jossa on 9 linssiä)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Koko elämän skaalaa: kuolemaa, iloa, seksiä, tappelua, nautiskelua ja paljon, paljon kurjuutta...sekä useita keskisormia (ja pyllistyksiä).

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Pääsin sattumalta itse Street Viewin kuviin huomaamatta tätä itse. Herra nojaili saunan nurkalla lapioon töllistellen taivaalle.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Minä, vuorostani, näin tuon street-view-auton Petroskoissa (ja se näki minut).

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Jänis-valepukuun sonnustautuneen henkilön "kasvot" oli tunnollisesti hämärretty, mutta Plutoksi pukeutuneen koiramainen naamavärkki jätetty selvästi näkyviin. Kolmen peittävästi hunnutetun naisen (?) vähäinenkin silmien alue oli sotkettu pikselöinnillä.

Brittityyppiset, porvarilliset lähiöt pitävät sisällään yllättävää epäsovinnaisuutta! Venäjältä ja muista ns. kehitysmaista löytyneitä siivottomia kaupunkimaisemia en ihmettele.

Segway-seurueita näkee nykyään yleisesti. Käydessäni päättyneen vuoden aikana Prahassa ja Fuerteventuralla nuo kaksipyöräkulkineet tulivat tutuiksi, vaikka en itse laudalle hypännytkään.

Keskisormi ja paljas takamus; ne tuli tässä katsauksessa nähdyiksi, jos joku ei aiemmin tiennyt millaisia ne ovat. Kiitos!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset