Elämä jatkuu

Siuruan kansantasavallan tervehdys

Pohjois-Suomen korven lahja maailmalle, Tykylevits eli Kari Tykkyläinen, tuottaa tasatahtiin laatutavaraa. Tämä blogi kuuluu ilman muuta puheenvuoron puolelle, koska vapaavuoron osastolla se olisi saanut liian vähän kuulijoita. Siuruan demokraattisen kansantasavallan Uudenvuoden loppiaistervehdys sisältää paljon ajattelemisen aiheita ja kyseisen kansantasavallan presidentti onkin selvä arvonjohtaja: "Toivomme EU:lta vähemmän vallan käyttöä, koska Siuruan kansantasavalta ei kuulu Euroopan Unioniin" sekä "Meillä on öljyä, vaikkakin jäteöljyä". Loppurukouksena: "Älkää unohdako maaseutua"...

Hieno mies, joka jakaa enemmän positiivista energiaa ja vientisähköä kuin Suomen 5 ydinvoimalaa yhteensä (ranskalaisydinvoimalastamme nyt puhumattakaan).

https://

Aiheeseen liittyvä blogi (vuodelta 2011)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Saapa nähdä saako Ahti Moilanen jälleen Jumalalta viestin käskeä armahtamaan Tykkyläisen, vuoden 2011 edukuntavaalien aikaan oli Moilanen tuon armahdusviestin Tykkyläiselle lähettänyt.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Mukavaa, että Tykylevits sai suosituksia ja pari kommenttiakin. Hän taitaa olla Suomen kansainvälisesti kuuluisin juutuubelija.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset