Elämä jatkuu

Kunnon kaljaveikko

On ilmiselvää, että joudumme elämään vielä pitkään tympeiden terroristiuutisten kanssa. Itse toivon, että nuo 80-90 % muslimeista, jotka selkeästi vastustavat väkivaltaa, vihdoin nousevat vääräuskoisia uskonveljiä ja vihaimaameja vastaan (ääri-islamisteja on prof Ruud Koopmansin laajan tutkimuksen mukaan pieni vähemmistö, mutta silti maailmanlaajuisesti heitä on noin 50 miljoonaa) ja ryhtyvät yhteistyöhön asuinpaikansa viranomaisten kanssa. Vain näin ongelma saadaan joskus hallintaan.

Kaikesta surkeudesta huolimatta oheinen valokuva (ks. linkki) pani hymyilemään: kunnon kaljaveikko juoksee terroristeja pakoon täyden tuopinsa kanssa. Perusarvot kunniaan!

http://www.unilad.co.uk/news/guy-running-from-terror-with-beer-in-hand-b...

terveisin,

K.H.P.V.:n jäsen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Eikä sitä saa varsinkaan läikyttää :-)

Tästä tulee mieleen muisto jossa olin Helsingissä jollain messuilla. Viereisessä pöydässä istui hieman erikoinen porukka. Yksi heistä kantoi väkeviä pöytään mutta kaatoi yhden lasin pöydälle. No kaverit latkivat sen siitä ettei arvokas juoma menisi hukkaan :-)

Pekka Iiskonmaki

Suomessa kaikki väkivalta pannaan viinan piikkiin.

Ei siihen viinaa tarvita, kun tappaminen on verissä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"one man has become a symbol of resilience."

Suomessa tuo tulkittaisiin hiukan toisin.
(k.s. Arin kommentti Nr.: 1 yllä)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Kuten tuossa myös todettiin: "This man paid London prices for a pint. He was not going to let the #LondonAttacks stop him from enjoying it".

Kalle Erkkilä

Eikös laulussakin sanota: "Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!"

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Enemmistöllä ei ole väliä. Natsit olivat saksalaisista selkeä vähemmistö, mutta silti he tappoivat miljoonia.

Homma ei muutu mihinkään koska islamissa on pahoja fundamentaaleja ongelmia, sekin kertoo jo paljon kun maltillinen muslimi on sellainen joka ei koraania kummemmin seuraa. Kaikki puhuvat että muslimien pitäisi reformoitua, mutta miksi he sen tekisivät kun ei ole keppiä tai porkkanaa mikä siihen kannustaisi?

Mielestäni länsimaiden pitäisi iskeä iso vaihde silmään ja lähteä ISISin hallitsemille alueille ryminällä, tarkoitan oikeaa, isoa sotaa. ISISin kannattaminen pitäisi rinnastaa itsemurhaan. Euroopassa pitää tehdä selväksi, ettei täällä sellaista toimintaa katsella ja ISISin toiminnan kannatus johtaa karkoitukseen tai vankeuteen.

Tehdään terroristeille se, minkä Saksa ja Israel tekivät natseille sodan jälkeen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset