Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Blues

Woke up, cold in hand

Tämä musablogi pelkästään siitä syystä, että ikämiehenä yhtäkkiä rupesin muistelemaan minkälaisesta musiikista pidin teinivuosina (1960-lukua).

Näiden laulujen juurevat nimet kiinnittyivät näköjään ikuisesti joihinkin aivomuistosoluihini ja sieltä niitä oli helppoa tuoda taas päivänvaloon:

  • I asked her for water, she brought me gasoline  
  • Woke up, cold in hand
  • Working in a coal mine

Kuten varmaan huomaatte, kaikki nämä kolme ovat muistamisen arvoisia!

 

Rosetta Tharpe - rockmusan biologinen äiti

Hylätyn rautatieaseman sateiset laiturit, Manchesterin kupeessa, jossa vastalaiturilla istuu yleisö ja kiskojen toisella puolella upea ilmestys laulaa "Didn´t it rain?". Vuosi on 1964. Filmipätkä on niin hieno, että oheistan sen tänne, sarjassa oksat pois:

https://

Espoon Blues

En suostu uskomaan, että Espoo on täynnä urheilupäättäjiä, jotka eivät osaa hommiaan. En vaan usko, vaikka jalkapallossa ja koripallossa Honka on hävinnyt pääsarjoista taloudellisista syistä, ja nyt samalla tiellä näyttäisi olevan SM liigan Blues. En ota kantaa jalka- tai koripallon tapahtumien taustoihin, mutta jääkiekosta tiedän jotakin. Ja Buesista. Joten sen kimppuun siis. Espoon jääkiekko on junioritasolla järjestetty erinomaisen mallikelpoisesti. Eri kaupunginosissa on joukkueet, jotka pelaavat käytännössä "omassa hallissaan" oman tason mukaan määräytyvissä sarjoissaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä