Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Elintasosurffarit

HS: Jopa marokkolaisille kiertolaisille myönnetty turvapaikkoja Suomesta

Hesarin tuore kuukausiliite kertoo, että Turun terroristin mukana tullut toinen marokkolaismies sai turvapaikan Suomesta. Se, että tämä Munir -niminen marokkolaismies sai turvapaikan ja paljastui perusteettomaksi turvapaikkaturistiksi vain terrori-iskun seurauksena kertoo siitä, miten järjettömästi ja löysästi Suomessa on myönnetty turvapaikkoja. Hesarin kk-liite 7/2018: “Bouanane oli 22-vuotias ja Munir 21. Nuorukaiset ovat lähtöisin Casablancasta. Lokakuussa 2015 he olivat lähteneet yhdessä Marokosta ja matkustaneet läpi Euroopan. Suomi oli myöntänyt Munirille oleskeluluvan.

Maahanmuuttokriittinen kannanotto

Toimitukseemme on saapunut kirje otsikolla ”Matu invaasio”. Johtuen samaa aihetta koskevien kirjeiden suuresta määrästä, julkaisemme sen kokonaisuudessaan, joskin suurimman osan lyönti-, yhdyssana-, ja kielioppivirheistä korjaten.

 

”Islam muslimi matu turvapaikanhakija invaasio pakolaisongelma. Maahan marssii sotilaita ja ISIS, raavaita miehiä! Vokki [vastaanottokeskus, toim.huom.] on SPR:n anarkomarkojen paapominen hyysäys! Dublinin sopimus?! Rintamakarkurit.

Valitseeko tuleva turvapaikanhakija Fadel Nasser Suomen vai Ruotsin?

Fadel Nasserilla on ongelma lähteäkö Suomeen vai jääkö Ruotsiin.

 

Helsingin Sanomat pohti Suomen mainetta potentiaalisten turvapaikanhakijoiden keskuudessa Ruotsissa kun he eivät vielä tiedä, että Suomi aikoo arvioida uudelleen Irakin turvallisuustilannetta.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä