*

Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Hillotolppa

Tutut presidenttiehdokkaat ja ennen kokematon mediavyörytys

 

Äänestysmietteitä!

 

Jos haluan sosialismin ja sosialistin, valitsen 2   -   sosialismi ensin!

Jos haluan maailmaa syleilevän rauhantekijän, valitsen 3   -   maailma ensin!

Jos haluan afrikkalaisvyöryä pelkäävän maalaismiehen, valitsen 4   -   puutarhakaupunki ensin!

Jos haluan kansallistaetua puolustavan naisen, valitsen 5   -   Suomi ensin!

Jos haluan sosiaalisen feministin, valitsen 6   -   feminismi ensin!

Kortesalmi ei petä äänestäjiään

 

Politiikassa on ajauduttu tilanteeseen, missä lähes mihinkään ei voi enää luottaa ja toisaalta pisteeseen, missä likipitäen kaikki on kaupan. Periaatteetkin.

Perussuomalaisten Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen tilanne puolueessa on edennyt nopeatempoisesti. Junttaamisesta syyttävät tahot ovat paljastuneet erittäin ennakkovalmistautuneiksi sitäkin mahdollisuutta varten, että kokouspäätökset ovat itselle epämiellyttäviä.

Poliitikan yliammattimaistuminen tekee siitä hillotolppapuiston

Lienee turha arvostella vain Soinia hillotolppen perässä juoksemisesta. Minusta vaikuttaa, että nykyinen  ammattipolitikointiin perustuva järjestelmä suorastaan ohjaa siihen, että politiikka on muuttunut hillotolppien perässä juoksemiseksi. Kansanedustajaksi tai MEPiksi pääseminen vaatii yleensä rutkasti kampanjarahaa ja osa siitä saattaa olla velkaa. Osa rahasta voi tulla myös epäsuorien lojaalisuusodotusten kera (toivottavasti ei, mutta..).

Hallituksen eilinen tiedotustilaisuus

Hallituspuolueiden puheenjohtajat kertoivat eilen tiedotustilaisuudessaan Suomen valtion vuoden 2017 budjetista ja sen tärkeimmintä pääkohdista. Media on laajalti kertonut tänään budjettiesityksen vaikutuksista kansalaisten elämään.

Se, että näihin tärkeisiin uuden budjettiin asioihin ilmeisesti kuuluu myös se, että hillotolppa on vasta vuodessa 2019 ja että tulevaa budjettia voi tarkastella myös oppositiota haukkumalla, jäi vähemmälle huomiolle?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä