Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Käyttäytyminen

Raamatusta löytyy hyvä ohje toisten ihmisten kohtelemiseen

Ihminen on sosiaalinen eläin. Jokainen meistä kaipaa hyväksyntää, läheisyyttä ja rakkautta kanssaihmisiltä. Näin koulujen alkaessa me isät ja äidit, opettajat ja muut kasvattajat sekä media ja julkiset yhteisöt olemme huolissamme siitä, miten lapset ja nuoret kouluissa pärjäävät toistensa kanssa - ja toivomme, että ketään ei kiusata, vaan kaikki otetaan koululuokissa ja -pihoissa mukaan joukkoon ja leikkiin.

Suomalaisen luotettavuus koetuksella

Vietin viime viikonlopun Kuopion Erätaika 2017 messuilla myymässä kirjaani "Suden Pohjola" satunnaisille ohikulkijoille. Kuten tapaan kuuluu, kaikki ei mene kuin Strömsössä. Perjantaina kassaohjelmisto, jonka edellisenä päivänä olin saanut koodattua kasaan, kieltäytyi toimimasta kannettavassa tietokoneessani. Siitä ongelmasta pääsin päivän räpellyksen jälkeen ja pienen improvisaation avulla jatkamaan, mutta sitten ...

Kaikki oleellinen salaliitoista

Finlexin mukaan salaliitto tarkoittaa suunnitelmaa vakavan rikoksen toteuttamiseksi. Lainsäädäntömme tuntee vastaavalta kuulostavan salahankkeen, joka voi koskea rahanpesurikoksia ja vaarallisia sotilasrikoksia.

Rajat kiinni vai pää kiinni?

Sanomalehti Karjalainen julkaisee verkkosivuillaan lyhyen jutun rouva Heiskasesta, joka synnytti vuoden 2016 ensimmäisen vauvan Tikkamäellä. "Maahanmuuttokriitikko" kauhistuu. Nainenhan on musta! Siinä se todiste hänen epäilyilleen nyt lepää: Suomessa ON enemmän mamuja kuin kantaväestöä. "Kriitikko" tarvitsee tukea ja linkkaa uutisen Facebookin Rajat Kiinni! - Kansanliikkeen sivulle saatteella: "Tähän on tultu.Koittakaa nyt saada niitä tenavia aikaiseksi enemmän."

 

Halveksuuko linnanjuhlista kieltäytyvä Suomen itsenäisyyttä?

Itsenäisyyspäivän alla Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Andersson ilmoitti jättävänsä linnanjuhlat tänä vuonna väliin. Moni netissä asiaa kommentoinut koki tämän loukkauksena ja kaivettiinpa median rakastama lausuntoautomaatti Kaarina Suonperäkin kommentoimaan asiaa. Kriitikoiden mielestä Li halveksuu Suomen itsenäisyyttä, ei kunnioita sotaveteraanien uhrauksia tai käyttäytyy muuten vain epäkunnioittavasti. Ja höpön löpön.

Kokemuksia tarinoina osa 1/3

(Alkuun haluan sanoa, että nimet on keksitty ja tarina kokonaisuutena koostuu pienistä todellisuuden palasista riittävällä määrällä fiktiota höysteenä.)

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä