Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Maailman väestö

Tänään 205.000 hengen lisäys ihmiskuntaan klo 22.00 mennessä

Tästä tuli hyvin lyhyt juttu. Tänään kuoli maailmassa 145.000 ihmistä ja syntyi 352.000 eli ihmispopulaatio kasvoi 205.000 tänään klo 22.00 mennessä. Tänä vuonna väki on lisääntynyt yli 70 miljoonalla. Vielä pari kuukautta vuotta jäljellä kikittäväksi väkeä lisää. Tästä voi kukin kirjoittaa ajatuksensa halunsa mukaan kommenteissa. Minä aloitan kysymällä esimerkinomaisesti miksi tässä kokonaishulluudessa on niin tärkeää, että suomalaisen auto tupruttaa alle 100g/km CO2-päästöjä, kun se ilmiselvästi on täysin merkityksetöntä. PS.

Mikäli syöt....

Aikakausilehdet ja televisio ovat tulvillaan ruoka- ja kokkiohjelmia ja jo pelkästään siitä syystä lienee paikallaan muistuttaa keskivertokuluttajaa seuraavasta perustotuudesta:

Maanviljelijät, puutarhurit, elintarviketyöläiset ja kalastajat ylläpitävät niin sinut kuin koko nykyisen "ruokakulttuurin".

Oheiset kuvitukset ja jenkkifarmari Brenda Schoepp:in upea klassikkolause ovat parhaat kunnioituksen osoitukset varsinaisille tekijöille!

Suomalaisia on elänyt maailmassa yli 100 miljoonaa

Paljonko meitä ihmisiä on kaikkiaan ollut olemassa ikinä?

Montako ihmistä maailmassa on, jos kuolleetkin lasketaan.

*

Montako

Tämän aamun (19.5.2017) Helsingin Sanomien Lasten tiedekysymykset –palstalla viisivuotias Vilma Kallonen kysyi: Montako ihmistä maailmassa on, jos kuolleetkin lasketaan?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä