*

Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Maalaisjärki

Vihreiden pitää oppia kuuntelemaan muitakin...

Menestysresepti vihreälle liitolle: "vihreiden pitää oppia kuuntelemaan muitakin"!

Tuomas Enbusken vaihtoehtoiset faktat

Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske kirjoitti viime perjantain kolumnissaan maalaisten olevan tyhmempiä kuin kaupunkilaiset. Provokaatio oli onnistunut. Olen harvoin nähnyt niin paljon vihaisia ihmisiä sosiaalisen median uutisvirrassani kuin viime viikonloppuna. Enbuske hykerteli varmasti onnesta huomatessaan saman, sillä juuri tätä hän tavoittelee. Tämän vuoksi päätin itse, tavoistani poiketen, olla provosoitumatta.

HÄMEENKATU PIDETTÄVÄ AUKI HENKILÖAUTOILLE

Tampereella on viime vuosina tehty, tai ollaan tekemässä, huonoja poliittisia päätöksiä. Olen pyrkimässä Tampereen pormestariksi, joten käsittelen asioita yksi kerrallaan blogissani. Kerron myös miten asioiden pitäisi olla. Tässä kirjoituksessa otan kantaa Hämeenkadun (ja Rautatienkadun) kohtaloon.

Kolehmaisen Joulu

Tämä tarina kertoo tavallisesta suomalaisesta Kolehmaisesta. Byrokraatin parhaasta kaverista; nöyrästä ja ahkerasta kansalaisesta.

Olen vaarallinen lääkerikollinen

Tilasin netistä tammikuun lopussa melatoniinia, kun sain muutamilta tutuilta myönteisiä kommentteja. Helmikuun alussa sainkin paketin, josta melatoniinit oli tullin toimesta takavarikoitu ja vain samalla tilaamani vitamiinit olivat paketissa jäljellä. Tällä viikolla sain kutsun tullin kuulusteluun epäiltynä lääkerikoksesta, joka suoritettiin tänään.

Mistä löytäisin syyllisen?

Jos jotain vastenmielistä piti rapakon takaa tuoda, niin miksi se järjetön vastuun ja syyllisten kaivamisen kulttuuri piti valita? Kun minä kaadun lumisateessa kadulla, se on jumalauta minun oma syyni. Ei kenenkään muun. Ei taloyhtiön, joka ei viskannut hiekkaa jalkoihini, eikä kengänvalmistajan, jonka pohjallinen ei sovellu juuri Fabianinkadun olosuhteisiin. Se on minun syyni, kun en osaa hidastaa tai valita oikein kenkiäni.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä