Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Separatistit

Saako Suomi nyt näin oman Bukgate ohdakkeen luottamuksen koetinkiveksi

MH17 tutkimus Hollannista halusi Suomesta teknistä tutkimusapua. Näin räjäytettiin meilläkin palveluskäytössä ollut/ olleita venäläisvalmisteisia BUK – ilmatorjuntaohjuksia. Piti saada räjäytyksen jälkeiset sirpaleet, lävistetyn metallin sirpalejäljet ja sirpaleiden muodot – osuman jälkeen. Sanottiin, että ne olisivat ikään kuin ”sormenjäljet”.

 

Su-25:n luoja: MH17 ammuttiin alas Buk:illa

Jossain vaiheessa täällä blogistanissa hurjimmat MH17-salaliittoteoriat näyttivät menevän läpi (joillekin): ukrainalainen Suhoi-25 olisi ampunut malesialaiskoneen alas.

Sergey Prokofiev International Airport

"Arvoisat matkustajat, laskeudumme kohta Sergei Prokofjevin lentokentälle. Sää siellä on parhaillaan varsin lämmintä, lähes 10 astetta, ja aurinko paistaa puolipilviseltä taivaalta. Yölämpötilakin pysynee plussan puolella. Toivomme, että te olette viihtyneet meidän lennollamme ja että vierailunne Donetskin Kansantasavaltaan onnistuu odotustenne mukaan. Tervetuloa uudelleen".

Kenraaliluutnantti Saša

Jo ennen Debaltseven tappiota presidentti Putin katsoi tarpeelliseksi vinoilla Ukrainan armeijalle: "onhan se häpeällistä hävitä taistelut entisajan kaivostyöläisiä ja traktorikuskia vastaan" (0.50 min: обидно проигрывать вчерашним шахтерам и трактористам):

https://

Separatistien veljessota

Juuri nyt vaikuttaa siltä, että Itä-Ukrainan separatistit ovat ryhtyneet taistelemaan keskenään. Melko pian uudenvuoden jälkeen ilmoitettiin, että Luganskin vahva mies Aleksander Bednov ("Batman") joutui väijytyksiin ja murhattiin. Jo 30. joulukuuta "Luganskin Tasavallan sisäministeriö" vaati Batmanin kiinniottoa "kidutusten, sieppausten ja murhien takia". Etsintäkuulutetut olivat Batmanin lisäksi: "Maniak", "Omega", "Louish", "Fobus", "Gogol", "Zema", "Piljulja" sekä "Subota".

Mitä Venäjä oikeasti haluaa Ukrainasta ?

Lehdet eivät enää jaksa kertoa samaan tahtiin Ukrainasta kuin ennen kesää, vaikka siellä on vieläkin ”tilanne päällä”. Kaupallinen media ei voi kertoa samoja uutisia joka päivä, koska muutenhan lehtiä ei ostettaisi. Pitää olla aina jotain uutta median ”orjille”.

 

Ukrainan armeijan ja Itä-Ukrainalaisten ”separatistien” välinen sota jatkuu. Separatisti voi sanana johtaa hieman harhaan siitä todellisuudesta, josta oikeasti konfliktissa on kyseessä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä