Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Ystävyyssuhteet

Someystävät ovat syntymäkodista 50 km säteellä, ja se on ongelma

Some pitää meidät vanhassa kiinni, ja se ei ole vain hyvä asia.

Me kasvamme perheen ja sukulaisten kanssa, kunnes saamme naapurien lasten kanssa ystäviksi. Sen jälkeen tulee kavereita koulussa ja opiskellessa. Niin elämä on aiemmin kulkenut.

Some kaudella on se ongelma, että me jäämme riippuvaisiksi niistä vanhoista kaveruussiteistä. Some kuljettaa mukanaan koulukaverit, jopa lastentarhan ajalta. Ekat työkaverit ovat mukana arjessa ja juhlassa, unohdamme ne uudet. Tämä on myös yksinäisyyden yksi syy.

Minskin ja Moskovan suhdetoimintaa

Viime kesäkuussa taiteilija Artur Kasjak sai tehtäväkseen luoda suuri seinämaalaus, joka kuvastaa Minskin ja Moskovan ystävyyttä. Osoitteella Mogilevskaja 32, Minskin keskustassa, löytyi siihen sopivat seinäpinnat ja teos syntyi suuren nosturin ja Arturin ammattitaidon avulla. Punapipoinen poika esittää Minskiä ja saippuakuplia puhaltava tyttö Moskovaa. Paljon kohua siitä ei syntynyt; kyselyn yhteydessä ohikulkijat totesivat, että se on ainakin parempaa kuin harma betoniseinä. 

60-vuotta sitten tapahtui kummia

60-vuotta sitten pidettiin maassamme jännittävät presidentinvaalit. Kansakunta valitsi linjansa hävityn sodan jälkeiseen aikaan. Arkistonauhoitukset kertokoon tapahtumista.

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&u...

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä