Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta maaseudun tulevaisuus

Jaakko Teppo ja ihmisarvo

Oletan, että aniharva US-blogistanin kävijöistä lukee Maaseudun Tulevaisuutta, Suomen toiseksi suurinta sanomalehtiä. Perinteisen jättikokoinen lehti tulee korpikotiini ja luen sen aina kannesta kanteen. Tuoreessa numerossa oli Ruikuperän multakurkun kiinnostava haastattelu, joka lienee sopiva välipala tähän ikuiseen rasismi"keskusteluun" (muuten, slovenialaisfilosofi Slavoj Žižek totesi äsken, että rasistisanan jatkuva viljely perustuu ainoastaan henkiseen laiskuuteen..).

Maataloustukien jako

Sain kunnian osallistua MTK-Lounais-Hämeen järjestämään messutapahtumaan Urheilu­talo Feeniksissä.

Paneelissa oli mukana mm. maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) sekä opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.).

Maaseudun tulevaisuus videoi paneelinin ja tässä linkki videoon. 

Millä EU:n maatalouspolitiikan toimilla voidaan edistää suomalaista maataloutta?

 

Ehdota osallistujaa CAP-työpajoihin!

Alla olevan linkin kautta voit ehdottaa osallistujaa työpajoihin. Niissä kerätään tarpeita ja ideoita siitä, millä EU:n yhteisen maatalouspolitiikan toimilla voitaisiin edistää suomalaisen maatalouden ja maaseudun kehittymistä vuonna 2021 alkavalla rahoituskaudella.

Työpajoja järjestetään eri aiheista, ja voit ilmoittaa saman ehdokkaan kerralla yhteen tai useampaan.

----

Tiedote: Maa- ja metsätalousministeriö 15.11.2018

Pidetään lehmät Suomen kulttuurimaisemassa – ostetaan suomalaista

Suomikin pääsi maistamaan arktisen ilmaston yllätyksistä ja säänmuutosten nurjemmasta puolesta kuluneena kesänä. Maanviljelijät ja karjankasvattajat saivat siitä täyslaidallisen: vilja ja heinä kärsivät kuivuudesta, karjalle ei riitä talveksi syötävää, mulliautot odottavat jo porteilla.

Meidän pitää suosia suomalaista ja ostaa suomalaisia elintarvikkeita, sillä tuetaan suomalaisia viljelijöitä. Se on paras tapa tukea suomalaista työtä ja pitää maaseutu asuttuna ja hoidettuna meidän kaupunkilaistenkin silmien iloksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä