Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta metoo

#Metoo ja Jussi-gaala

Tänään jaetaan kotimaisten elokuvien Jussi-palkinnot. Gaalasta on kohistu jo kohta viikko, mutta ei itse elokuvien takia. Medioissa on myös spekuloitu, tuleeko Aku Louhimies paikalle ja jos tulee, buuataanko hänet pihalle. Ja mitä tapahtuu sitten, jos hän jonkun palkinnon voittaa.

 

Tasa-arvo on tärkeä asia. Hyvä käytös on tärkeä asia. #Metoo-kampanjassa ei ole enää pitkiin aikoihin ollut kyse kummastakaan. #Metoo-kampanja on irvikuva siitä, mitä se olisi voinut olla.

 

#MinäEn

Seuraavasta aiheesta olisi parasta pysytellä mahdollisimman kaukana jokaisen miespuolisen henkilön, ja luoja minua auttakoon, jos obskuriteettini loppuu tähän juttuun. Mutta jokin, sanottakoon sitä vaikka arvopohjaksi, estää kokonaan sivuuttamasta Yhdysvalloista alkanutta seksuaalisen häirinnän ja ahdistelun vastaista #metoo -kampanjaa. Se ei sitä paitsi enää ainakaan Suomessa näytä rajoittuvan pelkästään seksuaaliseen aspektiinsa, kuten näkyy elokuvaohjaaja Louhimiehen tapauksesta. 

Kirjailija Lena Andersson rakastaa järkevää keskustelua - #metoo ei sitä ole

Ruotsissa #metoo-kampanja paisui poikkeuksellisen isoksi –

Nyt kirjailija Lena Andersson kutsuu kampanjaa vaaralliseksi massaliikkeeksi, joka ajaa naiset ja miehet omiin poteroihinsa

Kirjailija Lena Andersson on yksi Ruotsin eturivin kirjailijoista. Hän rakastaa järkevää keskustelua. Tässä jutussa Andersson kertoo, miksi #metoo-kampanja ei ole sellaista.

Katso: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005607978.html

Tapaus Aku Louhimies ja #metoo

Aku Louhimies on ollut alkuviikon lööpeissä. Eilen ihan A-studiossakin vieraana. Mitä ilmeisimmin ohjaaja on syyllistynyt asiattomuuksiin ohjatessaan. Tämä toki riippuu ihan siitä, keneltä kysyy ja kenen sanaan uskoo. #Metoo-hengessä pitäisi varmaan uskoa sokeasti kaikki, mistä miestä syytetään, mutta varsinkin eilisen A-studion jälkeen se on käytännössä mahdotonta.

 

#MeToo Bible style

Otetaanpa #MeToo -kampanjan hengessä Raamatusta yksi hämmästyttävän moraaliton pläjäys.

----

Leeviläinen mies, hänen sivuvaimonsa (jalkavaimo) ja palvelija ja aasi ovat matkalla kotiinsa ja matkalla he etsivät majapaikkaa Gibeassa. Kukaan ei suostu heitä majoittamaan, joten he maleksivat torilla.

Muuan vanhus peltotöistä tullessaan huomaa seurueen ja kysyy, että mistä tulet ja minne matka?

Mies valittamaan ettei kukaan anna yösijaa ja vanhus siihen, että voitte tulla yöksi minun luo.

Hieno homma!

#metoo, Oxfam, Punainen risti, Brother Christmas

Sattuu sitä paremmissakin piireissä, sanotaan. Viimeajat ovat tuoneet päivänvaloon kaikenlaista. Jos se ei muuta todista, niin ainakin sen, että kaikki salaisuudet tulevat jonain päivänä päivänvaloon, ja että me kaikki olemme Jumalan kirkkautta vailla ja tarvitsemme pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa.

#MeToo nosti kiihkon pintaan – mikä onkaan sallittua?

Evoluutio loi lisääntymisen – monistaakseen sopeumalla ”itseään” kuolemattomaksi [1. Jotta tuo kuolemattomuus toteutuisi, kuten näyttää erinomaisesti toimineenkin – löysi evoluutio ratkaisuksi hyvän olon, jopa kiihkon tunteen – varsinkin hetkellä, jolloin se lisääntyminen on otollisimmillaan -näin oli suunniteltu jossain.

Pressanvaalit ja olympian kisat

Presidentinvaalit ja talviolympialaiset

Ensinäkemältä nämä näyttävät kovin eri jutuilta, mutta kun hieman tarkentaa näkökulmaa niin huomaa että ihan samoista asioistahan on kyse.
Meillähän pääsi kisajoukkueeseen kunhan selvisi 8 parhaan joukkoon.
Myös presidentinvaaleissa pääsi 8 joukkoon kunhan selvisi karsinnoista.
Kisoihin lähtee vain 1 kilpailija voitto mielessään. Niin lähti presidenttipeliinkin.

Ajautuuko Yhdysvallat sisäiseen sotaan?

Ajautuuko Yhdysvallat sisäiseen sotaan?

*

Meidän ei pidä kysyä, ajautuuko Yhdysvallat sisällissotaan.  Oikea kysymys on, miksi Yhdysvallat ei jo sodi.

Mutta sehän sotii.  Sisäinen sota on jo käynnissä, ollut monta vuotta, tosin piilevänä mutta näkyvänä, ei täysin militaarina, vielä.

*

Kipinä vaan puuttuu, jotta koko maa palaisi avoliekillä.  Nyt se kytee ja kitkuaa.

Onko Media itse yksi pahimmista ahdistelijoista?

"Kähmimistä, läpsyttelyä, koskettelua, hissikatseita, vonkaamista, härskejä huomatuksia, yöllisiä viestejä, sanallista ehdottelua, likistelyä, nakukuvien esittelyä.

Kiinniliimautumista, lääppimistä, kourimista, intiimialueen koskettelua, pakkopussailua, klähmimistä.

Olkapäiden hieroskelua, rintojen tuijotusta, seksualisoivia kommentteja, tytöttelyä."

Kaikkea tätä on seksuaalinen häirintä media-alan työpaikoilla.

Näin todetaan hetki sitten julkaistussa Journalisti -ammattikuntalehden selonteossa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä