Elämä jatkuu

Kaikki blogit puheenaiheesta Perussuomalainen

Rasismin luurangot kolistelevat ulos komeroistaan

Rasismin luurangot kolistelevat ulos komeroistaan, kun Euroopan rasistiset, äärioikeistolaiset ja äärinationalistiset puolueet kokoavat voimansa yhteen ja muodostavat 73 mepin europarlamenttiryhmän jonka nimeksi tulee Identiteetti ja demokratia.

Kysymyksiä nousee mieleen.  

Ovatko eurooppalaiset todella tällaisia?

Tätäkö Eurooppa haluaa?

Tätäkö eurooppalaiset haluavat?

Haluavatko he palata menneeseen, nationalismiin, etnonationalismiin ja kansalliseen eristäytymiseen.

Maahanmuutolla luotu kasvu maksaa

Viime viikolla valtakunnan vielä ykkösprinttimediana sinnittelevä Hesari valisti meitä siitä, miten pääkaupunkiseutu kasvaa pääosin maahanmuuton takia. Selvyyden vuoksi, maahanmuutolla tässä Helsingin Sanomien jutussa tarkoitetaan vastaanottavan yhteiskunnan kannalta haitallista kehittymättömien maiden humanitaarista siirtolaisuutta - tämä varmasti olikin jo kaikille selvä. Otsikossa muistetaan vaatia, että valtion on verorahoistaan tultava tämä kasvu rahoittamaan.

Julkaisukelvoton ilmoitus?

Julkaisukelvoton ilmoitus? 

Olemme kuntapolitiikan alkumetreillä ja meissä on herättänyt närkästystä median harjoittama epätasa-arvo ja vallankäyttö. 

Puolueet hyväksikäyttävät säätiölakia

Olen aikaisemminkin kritisoinut täällä säätiölakia, ja olen sitä mieltä, että varallisuuden kertyminen puolueille on kansakunnan kannalta yksiselitteisen haitallista:

Isännättömän rahan ongelma

Miten säätiö- ja yhdistyslakeja pitäisi uudistaa?

sekä erityisesti

Uuninpankkopoika, disinfirmaatio, totuus

 

 

 

 

 

Ministeri Hanna Mäntylä esitteli tänään ministeriönsä valmisteluja työmiehen tuumaustunnilla. Puhuttiin Tanskan mallista koskien kotouttamista.

Monikulttuurisuus luo levottomuutta

 

Tuomitsen yksiselitteisesti Olli Immosen harkitsemattoman ja monitulkintaisen kirjoituksen kulttuurista.  Virheet on tunnustettava. En myöskään hyväksy julkista keskustelua, jossa perussuomalaiset  säännönmukaisesti liitetään rasistisiin mielikuviin ja ääriliikkeisiin. Väkivalta ja siihen kiihottaminen ovat äärimmäisen vastenmielisiä asioita. Perussuomalaiset ovat kunniallisten ihmisten puolue.

Perussuomalaisten ministerit valittu ja pulinat pois

Jari Lindströmin valinta työ- ja oikeusministeriksi on antanut medialle aihetta ryhtyä tutkimaan miehen taustoja. Esiin on kaiveltu vanhoja sanomisia ja rivien välistä on voinut lukea epäilyksiä hänen sopivuudestaan oikeusministeriksi, koska hänellä ei ole oikeustieteen tutkintoa.

Mielestäni valinta on kerrankin sattunut aivan oikeaan henkilöön. Miehellä on vankasti jalat maassa, päässä riittävästi käyttökelpoista maalaisjärkeä, takana täysin ryvettymätön poliittinen ura ja lisäksi  pitkä luottamusmiesura, josta on varmasti hyötyä työministerin pestin hoitamisessa.

Minä ja sinä.

Hieman avautumista luvassa joka on mielipidepohjaista, mutta uskoakseni sellaista jonka aika moni jakaa kanssani. Näin ainakin toivon. :)

Laulu valtiopäivien avajaisten johdosta

Voiko irvokkaammin valtiopäivät alkaa
Onko irvokkaampaa persua kuin tää
Lehtesi kun sä aukaiset
Kohta Teuvoon vilkaiset
Lukemista tahdot viivyttää

Voiko irvokkaammin dokailua jatkaa
Onko irvokkaampaa persua kuin tää
Teuvo sössii hölmöimmin
Salkut hukkuu teillekin
Soini kuiskaa sahalle sä jää

Huutaa vain nyt kaljaa
Vetää röökii kädessään
Saa kännis tilittää
Siten olis Suomen nousun laita persuttain
Aika alkaa valtiopäivä tää

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä